klockor rolex kopior, schweiziska replica klockor saljes

Integritet

1. Introduktion
Vi uppskattar våra kunders integritet. Vårt engagemang för våra abonnenters integritet anges i detta avsnitt. Förutom vad som krävs enligt lag eller på annat sätt föreskrivs här, kommer vi att vidta kommersiellt rimliga åtgärder för att säkerställa din rätt till integritet.
Vår kundinformation är avsedd att hjälpa oss att bedriva vår verksamhet på ett professionellt sätt och kommer inte att lämnas ut för andra. Vi tänker ge dig så mycket kontroll som möjligt över din personliga information. I allmänhet kan du besöka vår webbplats på webben utan att berätta vem du är eller avslöja information om dig själv. Det finns dock tillfällen då vi kan behöva information från dig, till exempel ditt namn och adress. Det är vår avsikt att meddela dig innan vi samlar in personlig information från dig på Internet.
Om du väljer att ge oss personlig information via Internet som vi kan behöva, kan vi använda den för att korrespondera med dig, behandla en order eller ge dig ett prenumeration, vilket är vår avsikt. Om du berättar för oss att du inte vill att denna information ska användas som underlag för ytterligare kontakt med dig, kommer vi att respektera dina önskemål.

2. Vilken personlig information om kunder samlar din webbplats in?
Informationen vi lär av kunder hjälper oss att anpassa och ständigt förbättra din shoppingupplevelse på vår webbplats. Här är de typer av information vi samlar in.
a: Information du ger oss: Vi tar emot och lagrar all information du anger på vår webbplats eller erbjuder oss på annat sätt. Dessa inkluderar dina personuppgifter som du anger när du skapar ett kundkonto samt produktsidor du besöker och e-postprenumerationer du gör. Vi använder informationen du tillhandahåller för att svara på dina önskemål, anpassa framtida shopping för dig, förbättra vår butik och kommunicera med dig.

b: Automatisk information: Vi tar emot och lagrar vissa typer av information när du interagerar med oss. Till exempel, som många webbplatser, använder vi “kakor” och vi får viss typ av information när din webbläsare öppnar vår webbplats, till exempel din IP-adress, din webbläsartyp, operativsystem, URL-klickströmmar och liknande. Vi använder cookies för ett antal syften, till exempel för att göra det möjligt för oss att förenkla inloggningsprocessen för registrerade användare, för att säkerställa säkerheten och äktheten hos registrerade användare, för att tillhandahålla mekanismer för online-shopping och för att möjliggöra trafikövervakning.

3. Minderåriga
Våra tjänster är inte tillgängliga för minderåriga. Om du är under 18 år, skicka inte in någon personlig information till oss och du får använda vår webbplats endast under övervakning av dina föräldrar eller vårdnadshavare.

4. Ändring
Vi kan ändra denna sekretesspolicy från tid till annan så att den exakt återspeglar regleringsmiljön och vår egen datainsamling och rutiner för avslöjande. Alla ändrade villkor gäller automatiskt tre dagar efter det att de har publicerats på denna webbplats. Du bör titta på vår webbplats ofta för att se de senaste ändringarna.